Dr. Botani, Thuis in de natuur

Waarom gebruiken mensen dan nog zo veel chemische producten en bestrijdingsmiddelen die de natuur meer kwaad dan goed doen?

Dat vroegen wij ons ook af. Dat moet beter, makkelijk én natuurlijker kunnen. Zo gezegd, zo gedaan: Dr. Botani is geboren!

Wij zetten ons in om voor elk probleem een natuurlijke en effectieve oplossing te vinden, of het nu gaat om kamerplanten, moestuinen of gazons. Wij weten namelijk precies wat de natuur voor ogen heeft en helpen daar graag een handje bij. Zo vind je bij ons geen chemische troep, maar wel natuurlijke vijanden tegen plaagdieren, organische meststoffen en nog veel meer.

Jij blij én de natuur blij!

Welke gezichten zitten er achter de planten verscholen? Wij stellen ons graag even voor:

Annika
Kamerplantlover & Moestuinfreak

Betrokken bij Dr. Botani sinds het eerste uur. Sinds ik planten in leven kan houden voel ik me echt ‘volwassen’! Trotse moeder van 40+kamerplanten, een klein stuk biologische moestuin, prachtige bloemenborder en een groen gazon (oja en een voortuin vol met onkruid waar nog iets mee moet).

Boudewijn
Dr. Botani

Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop, productontwikkeling en sales. Ik ben opgegroeid in een hoveniersfamilie en heb dus altijd al interesse gehad in de natuur. Daarom ben ik op zoek gegaan naar duurzame oplossingen en mogelijkheden die effectief zijn, maar ook goed zijn voor de natuur.

Marinke
Moestuinfreak

Ik ben bij Dr. Botani eindverantwoordelijk voor de content op de website, het assortiment en al onze socials. Echt superleuk omdat het zo goed aansluit bij mijn eigen interesses! Ik heb sinds een paar jaar een moestuin en het voelt iedere keer weer als een cadeautje om groente, fruit en kruiden te oogsten waar geen gif aan de pas komt. Sowieso blijft het voor mij steeds weer bijzonder dat je begint met een klein zaadje en dat je met de juiste verzorging de prachtigste vruchten en/of bloemen kweekt.

Marit
Kamerplantlover & Moestuinfreak

Hi! Marit hier. Als grafisch vormgever wordt ik blij van vette designs en ben ik verantwoordelijk voor de uitstraling van Dr. Botani op bijvoorbeeld socials en de website. Ik hou van een uitdaging en ben een echte kamerplant gek. Ik kan me dan ook helemaal uitleven op mijn indoor plantenkas project. Sinds kort heb ik een huisje met tuin en kan ik eindelijk een moestuin en pluktuin beginnen.

Annick
Kamerplantlover & Moestuinfreak

Hi! Ik ben bij Dr. Botani bezig met het maken van leuke blogs en content voor onze social mediakanalen.
Ik ben dol op grappige en interessante weetjes, feitjes en tips. Bij Dr. Botani leer ik iedere dag superveel over planten en hoe de natuur eigenlijk in elkaar zit. Dit deel ik dan ook graag met onze volgers en klanten!

Raf
Chef hondenkoek

Raf is eigenlijk het liefste buiten in de tuin bezig. Het grootste deel van zijn tijd zit hij achter de katten in de tuin aan of houdt hij ze nauwlettend in de gaten vanuit zijn vaste plaats achter de gordijnen. Gaten graven komt nog het dichtste bij zijn tuinambities. Groene poten heeft hij niet echt en kamerplanten zijn niet helemaal zijn ding. 

Annemieke
Kamerplantgekkie

Hey! Ik ben bij Dr. Botani verantwoordelijk voor de teksten en allerlei SEO-gerelateerde werkzaamheden. Ik heb een passie voor taal, lekker eten en natuurlijk voor planten! Mijn huis is dan ook een echte plantenjungle. Beetje gênant, maar ik geef al mijn planten een naam… Doe jij dit ook?